I always wanted to be a kock

Alldelens nyss när jag jobbade:

Surgubbe- Kino Shop på döbelnsgatan!
Jag (hörde inte eftersom han pratade innan jag hade presenterat mig klart) - Tino shop?
Surgubbe (skriker) - KINO!!! PRATA RIKSSVENSKA FÖR FAN!


För er som inte vet är Kino shop en sexbutik i stockholm.

Jag hade sån jävla lust att säga "Ska jag koppla dit dig så du kan köpa din penispump så du får användning av din mini-kuk gubbjävel?"

Men de sa jag inte. Jag är ju på jobbet.







Kommentarer
Postat av: Anneli

Hahaha, vilket sär...

Postat av: Catti

Ja, vissa människor har ju verkligen problem med sitt humör. ;)



Ang. din kommentar så är BF-datumet 15 januari enligt UL och 14 januari enligt sista mens (är i vecka 23 av 40 i övermorgon). Inte så stor skillnad där med andra ord. Vi hoppas ju nu bara att h*n inte vill ut 2 veckor för tidigt och anländer 31 december. :D Försöker intala mig att förstföderskor oftast går över tiden. ;)



Och jag tränar ingenting pga foglossning och diverse andra krämpor. Får knappt bära en kaffekopp för BM. :D Sa upp mitt kort på Inpuls nästan direkt jag blev gravid (tränade bara första månaden innan fogarna började jävlas) och kan väl börja träna igen nästa höst skulle jag tro. Då blir det inte på Inpuls utan då ska jag börja träna med A. Gjorde ändå nästan bara det i slutet av vintern när jag bara kunde köra styrke. Har ändå bara gått upp 3 kilo (från 53 kg till 56 kg) på mer än halva graviditeten så det känns ändå inte så farligt att inte träna. :)

2008-09-10 @ 10:57:42
URL: http://catti87.bilddagboken.se
Postat av: Catti

Ja, det var det vi planerade. A var väldigt viktig med att vi skulle ha ett januari-barn haha. Kommer ihåg förra nyår när vi satt och pratade om att jag förhoppningsvis skulle vara jättetjock vid nästa nyår, och visst flyttade det in en liten bebis i april som vi planerat. :) Men jag har hört att de som är födda i december mår minst lika bra som januaribarn så mig spelar det ju mindre roll haha. ;P Men eftersom A är född i november vet ju han hur kul det är att fylla år sent, det vet ju inte jag. ;)



Åh jag vill så gärna träna! Gud så underbart att vara sådär slut och trött. Nu är man bara slut och trött på andra sätt och det är inte lika kul. :) Kommer ihåg vad många som tränade med stora magar förut på Inpuls och sa då att jag också skulle träna så mycket jag bara orkade under graviditeten men det gick ju sämre med det. :/ Alla som slipper foglossning ska verkligen vara glada, man känner sig som 90 år! :D

2008-09-10 @ 14:53:14
URL: http://catti87.bilddagboken.se
Postat av: hanna

inget bestämt än, men om ekonomin ser fin ut den här månaden så åker jag nog efter den 25:e nån gång :) hurså? hade du velat följa?

2008-09-10 @ 16:11:48
URL: http://sensuella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback