Yamamba

Läste Kellys blogg där hon bloggade om Japan.

Haha, tjejerna i Japan är ju ganska roliga, fattar inte hur dom ids klä ut sej och sminka sej så mkt varje dag!

image287

Barbie goes wild?

Kommentarer
Postat av: Catti

Men fy fan vilket kladd! :D

Ja jätteskönt :) Nej det var inte alls svårt att fatta men det har varit ett hårt tempo och jag har gått ner 5 kilo på de här två veckorna bara! Jättemycket man ska förstå men som tur var så var alla i min grupp smarta så ingen hade svårt för nåt. Skönt! Vad kuul, då börjar du ju snart ;)

Kram!

Postat av: Estelle

Härlig bild!

2007-04-24 @ 15:47:25
URL: http://estelles.blogg.se
Postat av: Catti

Ja det kan jag tro! Fast jag är jättedålig på att hitta kläder på H&Ms affär.. Går aldrig in där nå mer för jag fattar inte upplägget. På Storheden är det ju tusen ggr bätre än i stan iallafall!

Kramis

2007-04-26 @ 08:37:32
URL: http://www.catti.se
Postat av: Crazypill

jeez =)

2007-04-26 @ 22:07:27
URL: http://crazypill.blogg.se
Postat av: Hanna

jo det är bra med matte nu.. eller det är då vad han säger och operationen gick bra. han hade lungsäcksinflammation för några år sen och sen dess har han haft blåsor på lungorna och när dom spricker så punkteras lungan. han opererade ena lungan just när vi blivit tillsammans och nu har han opererat den andra, men nu tror och hoppas vi att det ska vara över för gott.. men vem vet? :/ om matte hinner hem till måndag så ska vi grilla här hos mig.. jag, matte, hanna, per, julle och madde. om han inte hinner hem kanske jag, hanna och per grillar hos cissi eller så grillar vi här :) du kan ju höra av dig när du vet hur du ska göra på valborg :)

2007-04-27 @ 19:17:36
URL: http://sensuella.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback