Pink=Bajs



Det ska då jävligt mkt till innan jag skulle ta på mig en ljusrosa skinnjacka!


Eller nej,  jag skulle aldrig göra de. Shit, vad fult!


Kommentarer
Postat av: hanna

åh, taack för länken! nu fick jag ju veta alla låtar han sjöng också :) men jag undrar ju varför det var en bild på peter stormare bland bilderna? hahaha.

Postat av: hanna

nej, inte jag heller. fast nu har ju jag en utbytesmobil som i princip är helt ny. det enda gamla med den är min batterilucka, haha. så den är ju som ny :) och när jag kollade på pricerunner så går en ny sån för ca 1500-2500 kr och det är inte många som säljer den fortfarande. men jag är ändå chockad, trodde jag skulle få max 500 kr för den :p



du kan ju alltid lägga upp din på tradera sen, att bara tjäna nån hundring är ju bra när man är arbetslös :)

2009-12-02 @ 23:02:00
URL: http://sensuella.blogg.se/
Postat av: hanna

det är lugnt, det var ju gulligt av dig att du tänkt kolla iaf :) om du har vägarna förbi nu under helgen så vore det jättesnällt om du kunde kolla och så kan du ju skicka ett sms om resultatet. lär nog inte vara så aktiv på internet eftersom att jag är i stockholm hela helgen :)

2009-12-03 @ 23:27:29
URL: http://sensuella.blogg.se/
Postat av: hanna

är man student har man fördelar, har du inte lärt dig det vid det här laget? ;) studenttaxi is the shit! förbokad och förbetald sen en vecka tillbaka :) och sen att morsan pröjsar gör ju inte saken sämre. men det hade kostat lika mycke med att köra själv fram och tillbaka och ha bilen parkerad där en hel helg.

2009-12-06 @ 21:05:22
URL: http://sensuella.blogg.se/
Postat av: hanna

vi hade varsitt enkelrum, pappa snarkar ju så jävligt så det var behövligt! sen så flög pappa med norweigan och jag med SAS, men dom gick med ca 10 minuters mellanrum så. jag reser billigt med SAS och pappa med norweigan. på kvällarna har jag varit med pappa och på dagarna har jag shoppat, så visst har jag ju varit med papsen :)

2009-12-07 @ 11:17:21
URL: http://sensuella.blogg.se/
Postat av: The Hills & The City

Asså tyvärr så vet jag inte varför det inte går jag har heller inte kunnat se dom.. vet ingen sida men jag ska kolla om jag hittar nått=)

2009-12-08 @ 00:21:59
URL: http://hillsandcity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback